22 грудня 2021 р.

ТАНОК СНІЖИНОК

 Зима притягує до себе дітвору найкращим своїм творінням - ліпленням снігової баби і чарівними сніжинками. Ними прикрашається все навкруги, вони створюють по-справжньому зимовий настрій. 

Сніжинки з паперу, напевно, вирізали у дитинстві всі. Таке нехитре заняття викликало захоплення і наближало прихід новорічної казки з довгоочікуваними подарунками, теплими привітаннями і виконання заповітних бажань.  Аби створити святкову атмосферу для читачів, в бібліотеці-філії №1 розпочала роботу новорічно-різдвяна фабрика «Танок сніжинок».

Всіх, хто бажає навчитися цьому ремеслу-запрошуємо долучитися. Сьогодні користувачі, «озброївшись» ножицями жваво взялися за роботу. В цьому їм допомагала бібліотекар Лариса Кузьмінська.

 


Вона  змусила присутніх повірити в свої сили,переконала , що   навчитись робити  такі гарні витвори з паперу зможе кожен. А як цікаво було спостерігати, коли у вправних дитячих руках оживали сніжинки.

 Трішки фантазії та терпіння і у кожного учасника засяяли чарівні, паперові сніжинки. Свої витвори дітлахи подарували книгозбірні,від яких абонемент перетворився в казкавий палац!                        

Немає коментарів:

Дописати коментар