23 грудня 2021 р.

Зимова колекція

Пропонуємо добірку книг до вашої зимової книжкової колекції.

Див забагато не буває, правда? І коли ж на них чекати, як не на Різдво?  А сучасні українські письменники переконані в цьому і  написали історії про те, яким різним буває це свято. Прочитайте книгу і пориньте в зимову казку.
Чи вдасться Вільямові разом із Різдвозавром і Брендою змінити хід подій, щоб врятувати своїх друзів зі Снігового ранчо? Ким насправді є загадкова Зимова Відьма? Щоб дізнатися про це – читайте нову захопливу книгу Тома Флетчера «Різдвозавр та Зимова Відьма».

Думаєте, що читати можна тільки слова? А спробуйте «прочитати» малюнки і розповісти цю історію своїм дітям. Отже, час знайомитися з книгою Мар’яни Прохасько «Кучеряві відмовляються від ялинки на Різдво».

В книзі опубліковані колядки, щедрівки, засівалки, які стануть в нагоді маленьким читайликам. Отож колядуймо натхненно, щедруймо завзято – на радість добрим людям і самим собі!


Давні традиції різдвяно-новорічних свят відроджуються, і з кожним роком стають все більш популярними. Ця книжка допоможе діткам вивчити гарні пісні, старовинні колядки й щедрівки та засіванки.

Немає коментарів:

Дописати коментар