22 листопада 2023 р.

«Я люблю Білу Церкву» виставка художніх робіт

 

«Я люблю Білу Церкву» – під такою назвою в бібліотеці №1 для дітей наразі діє виставка художніх робіт учнів класу образотворчого мистецтва викладача Олени Яросевич Білоцерківська школа мистецтв #1 імені Юрія Павленка.

Більше сотні цікавих, незвичайних малюнків-освідчень в любові до міста та казкові паперові будиночки стали яскравою окрасою читальної зали книгозбірні. Будинки, храми, вулиці, площі, парки Білої Церкви на малюнках заграли веселковими барвами.


На відкриття виставки завітали юні художники зі своїми рідними та друзями, які неабияк тішилися з власної причетності до цього невеличкого святкового дійства, адже для когось із дітлахів участь у такій виставці є дебютною.

З вітальним словом до юних митців звернулася депутат Білоцерківської міської ради, директор школи мистецтв №1 ім. Ю. Павленка Леся Крижешевська. Вона поділилася враженнями від творчих здібностей дітлахів, наголосила на художньому й педагогічному таланті їхнього викладача Олени Яросевич.

«Оскільки юними художниками було створено надзвичайно багато гарних робіт, присвячених рідному місту, тому й виникла ідея об’єднати їх у виставку», − розповіла Олена Миколаївна. Також вона зауважила на досягненнях, стараннях, зростанні умінь та навичок різними техніками малювання своїх учнів.

Пісенний подарунок учасникам дійства зробили учні вокального відділу Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Ю. Павленка Павло Гальчус та Микола Гончар (викладач Леся Крижешевська, концертмейстер Ірина Дорошенко). У їхньому виконанні прозвучали пісні «Пісня про Білу Церкву» (муз. Т. Павленко, сл. В. Іванців) та «Україна переможе!» (муз. і сл. О. Пономарьов). Усі присутні охоче підспівували юним артистам.

Заряджені позитивними емоціями та натхненням, учасники виставки ще довго розглядали художні витвори, ділилися враженнями, планами на майбутнє. «Мені сьогодні так хочеться усіх обійняти!», − сказала наостанок юна художниця Єва Власенко.

Любі друзі, запрошуємо й вас на побачення з рідним містом та на знайомство з творчістю надзвичайно талановитих юних білоцерківців!

Немає коментарів:

Дописати коментар