2 травня 2020 р.

ТОНКИЙ СВІТ ТВОРЧОСТІ ДАРИ КОРНІЙ


З віком ми набираємося знання, отримуємо досвід, але всередині кожного з нас живе та маленька дівчинка чи хлопчик, яка вірить в дива. Це чудово розуміє Дара Корній і охоче ділиться своєю творчістю. Знайомтесь, нові містичні книги авторки:
Ви знаєте хто такий Підмінок? А Щезник? І яка різниця між Лісовиком і Охом? Чому не можна відповідати на поклик русалки? І чим небезпечні прогулянки в лісі вночі? Коли у пригоді стане лялька-мотанка або металеві предмети? І від чого вас зможе вберегти триколірна киця?
Під час прочитання книги можна до дрібниць уявити собі всіх хранителів і бешкетників лісу, гір, водойм чи поля, детально ознайомитись з їхньою вдачею, вподобаннями і навіть страхами. Книга чудово передає чарівно-казкову атмосферу вірувань і забобонів наших предків, їх бажання надати кожному створінню і явищу одухотвореності і магічних властивостей.
Книжка «Чарівні істоти українського міфу: домашні духи» Дари Корній поведе вас у дивовижний і самобутній світ українських вірувань. Гортаючи її сторінки, ви дізнаєтесь про поважного домовика, надійного захисника роду, познайомитесь із добрим покутнім, який нашепче вам своє благословення, зазирнете на гостину до справедливого хлівника, який доброму господареві в усьому сприяє, а ледацюг карає. А якщо пощастить, привабите духа щастя з талановитою сприйєю, які підуть пліч-о-пліч з вами. Однак стережіться роздоріжжя, бо там духи-перевертні заманюють у потойбіччя стомлених мандрівників.


Немає коментарів:

Дописати коментар